Bird & Bird

Bird & Bird

Bird & Bird er en international virksomhed organiseret omkring vores lokale klienter. Vi forbinder vores passion og praktiske indsigt med vores klienters vision for at opnå reelle kommercielle fordele.

På udbudsområdet tilbyder vi et af advokatbranchens stærkeste teams. Med en bred viden og ekspertise kan vi rådgive om alle områder inden for udbuds- og kontraktret. Vores styrke er inden for alle aspekter af den offentlige sektors indkøb, og vi har erfaring med at rådgive ordregivere inden for en bred vifte af indkøb, udbud og offentlig-private samarbejder.

Vi er vant til at samarbejde med offentlige myndigheder både i kraft af vores daglige virke som advokater for en lang række kommuner og andre offentlige myndigheder, men også i kraft af at en række af vores medarbejdere tidligere har været ansat eller udstationeret i offentlige myndigheder.

Vi er derfor i stand til at bistå rejseholdet på udbudsområdet med en stor grad af forretningsforståelse og høj grad af tilgængelighed.

Partner Peter Dann Jørgensen og advokat Maria Haugaard er de primære kontraktpersoner fra Bird & Bird. Deres tilgang til udbud er præget af mange års erfaring på området. Udover kompetent bistand til gennemførelsen af udbudsprocesser startende fra udbudsbekendtgørelsen til tildeling af kontrakt, har Peter og Maria i de senere år haft et stadig større fokus på at rådgive om og deltage i de processer og politiske samt praktiske beslutninger, der ligger forud for det egentlige udbud, herunder også gennem udpræget brug af markedsdialog med strategiske formål.