DS værter for EURAS Annual Conference 2015

19 december 2014

The 20th EURAS Annual Standardisation Conference kommer til Danmark i juni 2015.

Dansk Standard er sammen med EURAS (European Academy for Standardisation) værter for den årlige EURAS konference i 2015 og er meget glade for samarbejdet.

Det første Call for Papers blev offentliggjort d. 19. december 2014. Konferencen kommer til at omhandle standarders rolle i transatlantisk handel og regulering herunder TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership). TTIP har udløst kontroverser i både den juridiske og politiske verden, såvel som i fx politiske beslutningsproces, erhvervsliv og forbrugernes relationer. Standarder i TTIP har stor betydning for økonomi, folkesundhed, innovation, regulering, miljø og internationale anliggender, for blot at nævne et par centrale områder. Aktualiteten og de mange vinkler på emnet har gjort det til et oplagt tema for årets konference.

Konferencen finder sted mandag d. 22. juni til onsdag d. 24. juni 2015 i Dansk Standards domicil, Standardernes Hus på Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.

Vi vil løbende informere om konferencen som planlægning og program skrider frem, men vi håber på mange bidrag fra danske forskere.