samarbejde

Samarbejde med Dansk Standard

Dansk Standard samarbejder meget gerne med studerende for at hjælpe med at styrke deres kompetencer og øge deres viden om standardisering.

Samarbejde
forskning

Standardisering i forskningsprojekter

Her kan du få råd og vejledning om, hvordan du inddrager standardisering i dit forskningsprojekt.

Forskning

aktuelt

 • Læs mere

  Projektnyt: TOP-REF går ind i standardiseringsfasen

  FP7-projektet TOP-REF tager her i starten af 2016 hul på en ny fase i projektet – standardiseringsarbejdet skal påbegyndes.

 • Læs mere

  EURAS-konferencen 2015 Hvordan bliver det nemmere at handle mellem EU og USA

  Dansk Standard er i år værter for den årlige EURAS konference. Årets tema er standarders rolle i transatlantisk handel.

 • Læs mere

  Hør om forholdet mellem patenter og standarder

  På en temaeftermiddag tirsdag den 23. februar får du belyst forholdet mellem standarder og patenter. Er der synergi eller er de modstridende kræfter?

Standarder i det akademiske arbejde

Vi formidler viden om standarder til studerende, undervisere og forskere ud fra deres forskellige udgangspunkter. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du som studerende fx har brug for at inddrage standarder i din opgave, eller hvis du som underviser ønsker et oplæg om standarder i din undervisning.

Standarder er også for studerende

Der er stor forskel på, hvor indarbejdede standarder er i det akademiske arbejde på universiteterne. Vi har derfor målrettet indsatsen for at formidle viden om standarder til studerende, undervisere og forskere. Vi tilbyder derfor bl.a. gæsteforelæsninger med vores eksperter. Vi har mange andre tilbud, som du kan læse mere om på.